Tayangan Percuma Sempena Perasmian GSC Melawati Mall

Bagi yang tinggal di sekitar Taman Melawati, Wangsa Maju atau Wangsa Melawati, tentu sudah tahu bahawa Melawati Mall telah dibuka kepada orang ramai. Namun panggung wayangnya yang diurus GSC hanya akan dirasmikan hujung minggu ini. Untuk itu, GSC Melawati Mall akan mengadakan tanyangan percuma beberapa filem terdahulu bagi membolehkan anda mencuba fasiliti tersebut buat pertama kali.

Tayangan Percuma Sempena Perasmian GSC Melawati Mall

Untuk mendapat tiket tersebut, cetak kupon di atas (klik kanan dan “save image as”, kemudian cetak) dan bawa ke GSC Melawati Mall dari 19 hingga 23 Ogos untuk menebus 2 tiket percuma menonton filem yang tersenarai. Seorang boleh menebus dua kupon, bermakna anda boleh menebus sejumlah 4 tiket. Walaubagaimanapun segalanya bergantung kepada tiket yang tersedia yang diedarkan secara “siapa cepat dia dapat”. Dengan kata lain, ia tertakluk kepada terma dan syarat. Jadual tayangan disertakan di bawah. Klik untuk membesarkan imej.

,

About iMyn

Seorang peminat tegar filem Sci-Fi, Aksi, Thriller dan Epik Sejarah. Tidak tahan kepada lakonan yang lemah atau tidak realistik. Percaya bahawa untuk mengelak cetak rompak, filem harus ditonton di wayang.
View all posts by iMyn →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *