Robocop 2014 [Trailer]

Filem Robocop 2014 merupakan pembikinan semula filem Robocop asal yang dikeluarkan pada tahun 1987. Pada masa itu ia diarahkan oleh Paul Verhoeven dan filem Robocop baru ini diarahkan oleh Jose Padilha.

Robocop 2014

Robocop 2014 [Trailer]

Dalam filem ini jalan ceritanya diubah sedikit, bersesuaian dengan perubahan masa. Ia mengisahkan pada masa hadapan, kerja-kerja membendung jenayah dikendalikan oleh robot yang dikeluarkan OmniCorp. Walaubagaimanapun, di Amerika robot ini tidak digunakan kerana rakyat fobia dengan penggunaan robot sebagai polis.

OmniCorp mahu membuat satu robot yang separuh manusia dan separuh robot bagi memenangi keyakinan rakyat kepada “produk” mereka itu. Alex Murphy, seorang anggota polis yang cedera parah dalam satu letupan kereta menjadi calon sesuai untuk menjafi robot itu.

Filem ini akan ditayangkan bermula Februari tahun hadapan.

IMDB

Malangnya, trailer terbaru filem ini hanya ditayangkan secara eksklusif di Yahoo! Movies UK, click di pautan ini untuk menonton. Untuk trailer pertamanya, tontonnya di bawah.

[UPDATE] Trailer baru telah dimuatkan di Youtube. Lihat di bawah:

, ,

About iMyn

Seorang peminat tegar filem Sci-Fi, Aksi, Thriller dan Epik Sejarah. Tidak tahan kepada lakonan yang lemah atau tidak realistik. Percaya bahawa untuk mengelak cetak rompak, filem harus ditonton di wayang.
View all posts by iMyn →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *